Logo Faton Wit

Horeca

De cateringindustrie, restaurants en bars zijn altijd op zoek naar manieren om de gezondheid en veiligheid van hun klanten te garanderen. Een van de manieren om dit te doen, is door de luchtkwaliteit binnenshuis te verbeteren met behulp van BiPolaire Plasma Ionisatie en UVC-desinfectie.

Horeca

Met behulp van BiPolaire Plasma Ionisatie kan de lucht worden gezuiverd van schadelijke deeltjes zoals stof, allergenen, bacteriën en schimmels. Dit kan bijdragen aan een vermindering van ziekteverzuim onder werknemers en een verbetering van de algehele gezondheid en welzijn van klanten. Bovendien kan BiPolaire Plasma Ionisatie ook helpen bij het verminderen van geuren en VOC’s (vluchtige organische stoffen) in de lucht, waardoor de ruimte frisser en aangenamer ruikt.

Daarnaast kan UVC-desinfectie worden gebruikt om de lucht te desinfecteren en de verspreiding van ziektekiemen te voorkomen. UVC-licht is effectief in het doden van micro-organismen zoals bacteriën, virussen en schimmels. Door de lucht in een ruimte te desinfecteren, kan de kans op het oplopen van ziektes worden verminderd.

Samen kunnen BiPolaire Plasma Ionisatie en UVC-desinfectie een krachtig hulpmiddel zijn om de gezondheid en veiligheid van klanten en werknemers te garanderen in de cateringindustrie, restaurants en bars. Faton is een systeem dat beide technologieën combineert, zodat u zeker weet dat u altijd de beste luchtkwaliteit biedt.

Hoe werkt plasma - ionisatie

Ionen produceren

De plasmabuis produceert een grote hoeveelheid positieve en negatieve ionen

Virus bestrijden

Ionen bestrijden de pathogeen door celwanden te doorboren

Venietigen van celmembraan

De ionen vernietigen DNA en eiwit binnen de celwand 

Doden & afbreken

Snelle deactivatie, totdat alle virussen gedood en afgebroken zijn