Logo Faton Wit

Residentieel

Bij Faton begrijpen we hoe belangrijk het is om een gezonde en veilige leefomgeving te bieden voor zowel verhuurders als huurders van residentiële woningen. Slechte binnenluchtkwaliteit kan leiden tot een scala aan gezondheidsproblemen, waaronder allergieën, astma en andere ademhalingsproblemen. Daarom bieden we een reeks oplossingen voor luchtzuivering aangepast aan de specifieke behoeften van verhuurders en huurders.Onze state-of-the-art technologieën, waaronder BiPolaire Plasma Ionisatie en UVC-desinfectie, verwijderen effectief verontreinigingen en allergenen uit de lucht, verbeteren de algehele luchtkwaliteit en verminderen de verspreiding van luchtwegpathogenen.We werken nauw samen met onze klanten om hun specifieke behoeften te begrijpen en onze oplossingen daarop af te stemmen, zodat zowel verhuurders als huurders een veilige en gezonde woonomgeving hebben.

Residentieel

Wanneer het gaat om het garanderen van de gezondheid en veiligheid van bewoners in residentiële woningen, is luchtkwaliteit van het grootste belang. Helaas vallen traditionele methoden voor luchtzuivering vaak tekort bij het effectief verwijderen van verontreinigingen en allergenen uit de lucht. Daar komt Bi-polaire ionisatie en UVC-desinfectie om de hoek kijken. BiPolaire Plasma Ionisatie is een state-of-the-art technologie die elektrische ladingen gebruikt om verontreinigingen en allergenen in de lucht te neutraliseren, waardoor het een effectieve oplossing is voor het verwijderen van verontreinigingen zoals stof, pollen, rook en vluchtige organische verbindingen (VOC’s). Deze technologie kan worden geïntegreerd in HVAC-systemen, waardoor het gemakkelijk te installeren en te onderhouden is en ook kan worden gebruikt om de lucht in individuele kamers of eenheden te zuiveren.

UVC-desinfectie, aan de andere kant, gebruikt ultraviolet licht om bacteriën, virussen en schimmelsporen te doden, waardoor het een effectieve oplossing is voor het beheersen van de verspreiding van luchtwegpathogenen. Deze technologie kan worden gebruikt in combinatie met andere methoden voor luchtzuivering, zoals HEPA-filters, om een compleet pakket te bieden voor het verbeteren van de binnenluchtkwaliteit. UVC-desinfectie kan worden gebruikt in gemeenschappelijke gebieden, zoals gangen, trappenhuizen en liften, of in individuele eenheden.Door voor Faton’s oplossingen voor luchtzuivering te kiezen, kunnen verhuurders en eigenaren er zeker van zijn dat ze hun bewoners de hoogste bescherming bieden tegen verontreinigingen en pathogenen. Onze oplossingen zijn gemakkelijk te installeren, energiezuinig en kunnen worden aangepast aan uw specifieke behoeften.Settel niet voor een ondermaatse luchtkwaliteit in uw residentiële woningen. Neem vandaag nog contact op met Faton om meer te weten te komen over hoe onze technologieën voor BiPolaire Plasma Ionisatie en UVC-desinfectie de luchtkwaliteit en de algehele levenskwaliteit voor uw bewoners kunnen verbeteren.

Hoe werkt plasma - ionisatie

Ionen produceren

De plasmabuis produceert een grote hoeveelheid positieve en negatieve ionen

Virus bestrijden

Ionen bestrijden de pathogeen door celwanden te doorboren

Venietigen van celmembraan

De ionen vernietigen DNA en eiwit binnen de celwand 

Doden & afbreken

Snelle deactivatie, totdat alle virussen gedood en afgebroken zijn