Logo Faton Wit

Ziekenhuizen & Zorg

Ziekenhuizen en gezondheidszorginstellingen zijn plaatsen waar mensen heen gaan voor medische behandeling en verzorging, en het behouden van een goede binnenluchtkwaliteit is essentieel voor de gezondheid en het welzijn van zowel patiënten als personeel. 

Ziekenhuizen & Zorg

BPP technologie werkt door positieve en negatieve ionen te genereren, die zich hechten aan en neutraliseren verontreinigingen in de lucht, zoals bacteriën, virussen, schimmels en vluchtige organische verbindingen (VOC’s). Dit kan helpen om de binnenluchtkwaliteit te verbeteren, de verspreiding van ziekten te verminderen en een schonere en gezondere omgeving te creëren voor patiënten en personeel.

UV-C technologie maakt daarentegen gebruik van ultraviolette licht om bacteriën en virussen in de lucht te doden, waardoor de verspreiding van luchtweginfecties efficiënt wordt verminderd. Door UV-C luchtzuiveraars te installeren in ziekenhuizen en gezondheidsinstellingen, kunnen bedrijven een extra beschermingslaag bieden tegen de verspreiding van ziekten, terwijl tegelijkertijd de algehele luchtkwaliteit wordt verbeterd.

In ziekenhuizen en gezondheidsinstellingen is het bijzonder belangrijk om de verspreiding van infecties te verminderen en te voorkomen dat er besmetting plaatsvindt. BPP en UV-C technologie kan hierbij helpen door lucht gevoerde pathogenen te neutraliseren en te elimineren, wat kan helpen om de verspreiding van infecties te voorkomen en het risico op ziekenhuis-gekregen infecties te verminderen.

Samengevat kan worden gesteld dat het gebruik van BPP- en UV-C-technologie in ziekenhuizen en gezondheidsinstellingen kan bijdragen aan het creëren van een schonere en gezondere omgeving, verbeteren van de luchtkwaliteit, verminderen van de verspreiding van ziekten, voorkomen van kruisbesmetting en het verminderen van het risico op ziekenhuis-gekregen infecties.

Hoe werkt plasma - ionisatie

Ionen produceren

De plasmabuis produceert een grote hoeveelheid positieve en negatieve ionen

Virus bestrijden

Ionen bestrijden de pathogeen door celwanden te doorboren

Venietigen van celmembraan

De ionen vernietigen DNA en eiwit binnen de celwand 

Doden & afbreken

Snelle deactivatie, totdat alle virussen gedood en afgebroken zijn