Logo Faton Wit

Partners

Bij Faton geloven we in het creëren van sterke samenwerkingen die innovatie en groei bevorderen voor beide bedrijven. We begrijpen dat succes niet alleen wordt bereikt en daarom zijn we toegewijd aan het nauw samenwerken met onze partners om de best mogelijke oplossingen voor onze klanten te bieden.

Als Faton-partner krijgt u toegang tot onze state-of-the-art luchtzuiveringstechnologie, technische ondersteuning en marketingmiddelen. U ontvangt ook training en ondersteuning om er zeker van te zijn dat u de kennis en vaardigheden hebt om succes te boeken op de markt.

We geloven in het bevorderen van een langdurige relatie met onze partners en zijn toegewijd aan het bieden van de middelen en ondersteuning die nodig zijn om uw succes te waarborgen. Onze partners zijn een cruciale component van onze overall strategie en we streven ernaar nauw samen te werken om groei en innovatie in de industrie aan te drijven.

Of u nu fabrikant, distributeur of dienstverlener bent, we zijn er zeker van dat onze samenwerking wederzijdse voordelen zal brengen en succes zal brengen voor beide bedrijven. Dus, als u geïnteresseerd bent in het worden van een Faton-partner, horen we graag van u!

Laten we samen innovatie en groei aandrijven in de luchtzuiveringsindustrie

Fatonair

Partner's

Business partners shaking hands
Partner worden?

Faton partner proces

Bij Faton zijn we continu op zoek naar kansen om ons bereik op de B2B-markt en daarbuiten te vergroten. Onze innovatieve luchtzuiverings technologie heeft al een positieve impact gehad in veel industrieën en we zijn verheugd om het nog meer klanten aan te bieden door middel van samenwerkingen.

Voor B2B-partners bieden we een unieke kans om onze state-of-the-art luchtzuiverings technologie aan uw klanten te bieden. Of u nu fabrikant, distributeur of dienstverlener bent, onze samenwerking zal wederzijdse voordelen brengen en succes brengen voor beide bedrijven. Met onze technische ondersteuning, marketingmiddelen en opleidingsprogramma’s zijn we ervan overtuigd dat u de kennis en vaardigheden hebt om succes te boeken op de markt.

Bovendien zijn we altijd op zoek naar partijen die onderzoek willen doen naar de Indoor Air Quality (IAQ). Onze technologie biedt een waardevolle kans voor academische en onderzoeksinstellingen om het begrip luchtzuivering te verbeteren en de impact op de gezondheid van mensen en het milieu. We zijn toegewijd aan het ondersteunen van deze inspanningen en zijn graag bereid om samen met u te werken om het veld vooruit te helpen.

Dus, als u op zoek bent naar een partner die zich toewijdt aan het aandrijven van innovatie en groei in de luchtzuiveringsindustrie, kijk dan niet verder dan Faton. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze samenwerkingsmogelijkheden en hoe we samen een positieve impact kunnen maken.

Teamwork and cooperation

Hoe werkt plasma - ionisatie

Produceert ionen

De plasmabuis produceert een grote hoeveelheid positieve en negatieve ionen

Virus aanvallen

ions aanvallen de pathogeen door celwanden te doorboren

Vernietigt celmembraan

DNA en eiwit binnen de celwand worden vernietigd

Doden & Afbreken

wat snel deactiveert, totdat het gedood en afgebroken is