Logo Faton Wit

Over Faton

Introductie

Faton is een technologiebedrijf dat zich richt op het ontwikkelen van innovatieve oplossingen voor luchtzuivering. Ons team van experts heeft uitgebreide ervaring in de branche en we zetten ons voortdurend in om de grenzen van wat mogelijk is te verleggen om producten te creëren die niet alleen effectief zijn, maar ook milieuvriendelijk. Bij Faton geloven we dat schone lucht een fundamenteel recht is en dat iedereen er toegang toe moet hebben. Daarom zijn we toegewijd aan het creëren van producten die niet alleen effectief zijn, maar ook betaalbaar en toegankelijk voor iedereen. Ons vlaggenschipproduct is BiPolaire Plasma Ionisatie technologie, die het natuurlijke ionisatieproces in de natuur, zoals in bergen, watervallen en onweersbuien, nabootst. Deze technologie is bewezen zeer effectief te zijn in het neutraliseren van pathogenen, zoals bacteriën en virussen, en het verlagen van de niveaus van verontreinigingen in de lucht. We zijn ook gespecialiseerd in UVC desinfectie technologie, die gebruik maakt van UV licht om micro-organismen te doden, waarmee een omvattende oplossing voor luchtzuivering wordt geleverd. Wij zijn toegewijd om onze klanten de hoogste kwaliteit producten en diensten te bieden en we staan achter alles wat we verkopen. Als u op zoek bent naar een luchtzuiveringsoplossing die zowel effectief als milieuvriendelijk is, is Faton de juiste keuze voor u.

Onze missie

Onze missie is om te streven naar een maatschappelijk verantwoorde onderneming. Wij zijn toegewijd aan het verbeteren van de kwaliteit van leven voor mensen, dier en de planeet door te focussen op luchtkwaliteit.

Onze visie

Onze visie is om een specialist te zijn op het gebied van luchtzuivering. Constant de grenzen van innovatie en technologie te verleggen en om een schonere en gezondere toekomst te creëren voor iedereen. 

Over ons

Faton is opgericht in 2001 en is specialist in het ontwikkelen en distribueren van geavanceerde technologie voor luchtzuivering. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Nederland en vanuit hier coördineren we onze wereldwijde operaties voor Europa en Azië. Met meer dan 20 jaar ervaring hebben wij een stevige reputatie opgebouwd als belangrijke leverancier voor diverse industrieën, waaronder gezondheidszorg, thuiszorg, horeca, evenementen en commercieel vastgoed.

Onze technologie is ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van onze commerciële klanten. Onze technologie maakt gebruik van BiPolaire Plasma Ionisatie, die de natuurlijke luchtzuivering die plaatsvindt in de natuur, zoals tijdens onweersbuien, nagebootst. Hierdoor worden effectief schadelijke stoffen zoals bacteriën, virussen, schimmels en volatile organische verbindingen (VOC’s) uit de lucht gehaald, waardoor de lucht schoner en gezonder wordt om in te ademen.

Ons team is toegewijd om u de beste technologie voor luchtzuivering te bieden voor uw specifieke situatie, of het nu gaat om residentieel vastgoed, luchthavens, ziekenhuizen, veebedrijven, supermarkten of huizen en kleine kantoren. Wij zijn trots op het verbeteren van de binnenluchtkwaliteit en de algehele gezondheid en welzijn van de mensen die in deze omgevingen leven en werken.

 

Hoe werkt plasma - ionisatie

Produceert ionen

De plasmabuis produceert een grote hoeveelheid positieve en negatieve ionen

Virus aanvallen

ions aanvallen de pathogeen door celwanden te doorboren

Vernietigt celmembraan

DNA en eiwit binnen de celwand worden vernietigd

Doden & Afbreken

wat snel deactiveert, totdat het gedood en afgebroken is